David tapsysteem ombouwen bespaart op de inkoop van dure bierfusten

David tapsysteem ombouwen

Bent u als horeca ondernemer in het bezit van u een David tapsysteem en vindt u de 20 liter vaten die door de brouwer geleverd worden veel te duur? Wij van Horecabier.nl bieden u de mogelijkheid om via een ombouw goedkopere biervaten aan te sluiten op het David tapsysteem. Deze alternatieve ombouwset wordt door ons geleverd en is eenvoudig aan te sluiten. Door deze ombouw en het kwaliteitsbier wat door ons geleverd wordt bespaart u zo’n 40% op de inkoop! Op basis van 100 vaten betekent dit jaarlijks meer dan tweeduizend euro voordeel op de inkoop!

Kenmerken ombouwset David tap systeem

De belangrijkste onderdelen van de ombouwset zijn:

  • een tapkraan
  • een koolzuurmeter
  • een fust aansluiting
  • een koolzuur slang
  • een bierslang

david tapsysteem
David tap systeem Ombouwset

Kosten indicatie: € 200,- ex BTW. (afhankelijk van het systeem en leverancier)

Levering goedkope fusten en ombouwset voor het David tap systeem

Uw ombouw, biervaten en overige artikelen worden via een landelijk dekkend netwerk van groothandelaren, zoals bijvoorbeeld Slijterij Weijs uit Horst, aangeboden.

Horecabier:

Horecabier.nl levert, sinds 2005, bij een gerenomeerde Nederlandse brouwerij gebrouwen categorie 1 pilsener. Kwaliteitsbier met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en met 5 vol.% alcohol. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan. Zelfs kenners zullen weinig verschil proeven met het bier van de grote Nederlandse brouwers. Het heeft een prachtige, neutrale goudtint en een zalig, gemiddeld bittertje.

Horecabier is niet goedkoop. Het is net zo duur als een “A-merk” bier in krat uit de supermarkt. Bijvoorbeeld: Amstel krat kost, zonder aanbieding, ongeveer € 12,00, er zit 7,2 liter bier in een krat dus kost een liter € 1,37 ex BTW. Als de brouwerij ditzelfde bier aan de horeca verkoopt vragen zij opeens € 2,85 ex BTW voor een liter.

Wel de smaak, niet de prijs! Als u nu bestelt, heeft u over een week Horecabier op de tap!

Meer informatie?

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie