Premium Pilsener
voor de
bewuste slijterij.

Goed pilsener voor de slijterijen hoeft niet
duur te zijn. Een betaalbaar alternatief kan
uw assortiment enorm verrijken!

Bestel een gratis proefpakket
Goedkoop bier, hoge kwaliteit

Goedkoop kwaliteits bier voor slijterijen

Ook als slijterij is het mogelijk om goedkoop kwaliteit bier van Horecabier.nl in te kopen.Het voordeel voor slijterijen om via onze groothandels goedkoper categorie 1 bier met 5 vol.% alcohol te bestellen zijn de volgende:

De tarieven van onze fusten bier liggen ver onder de marktprijs. Wij hanteren geen minimale afname. Slijterijen kunnen zelf bepalen hoeveel vaten u wilt inkopen, eventueel op aanvraag van uw klanten. U kunt uw klanten extra services aanbieden door mobiele taps en glazen te verhuren. Via onze vilt drukker kunt u bierviltjes bestellen met uw eigen logo erop. Wij werken samen met horeca groothandels in heel Nederland. Neem contact met ons op om u te informeren welke groothandel bij u in de buurt ons goedkopere bier levert. Zoals bijvoorbeeld Drankenhandel Nectar uit Utrecht.

Onder de marktprijs

Horecabier – Goedkoper bier met hogere marges

Voor slijterijen is het lucratief om ons bier te verkopen aan particulieren. De consument vraagt om goedkoper kwaliteit bier. Door onze goedkopere fusten aan te bieden springt u in op deze vraag. Zo is ook de ervaring van uw collega Service Slijters uit Haarlem. Daarnaast kunt u bij onze vaten hogere marges berekenen dan wanneer u fusten van merken verkoopt. Zo hebben niet alleen uw klanten voordeel, maar u als slijterij ook.

 

Besparing per vat

Betaal als slijterij stukken minder voor kwaliteit bier

Wij bieden 30 en 50 liter bier vaten en hanteren geen minimale afname. Profiteer nu van onze goedkope bier prijzen en kies wel voor de smaak maar voor niet de prijs.

Meer weten wat horecabier.nl voor u als slijter kan betekenen? Welke groothandel bij u in de buurt onze goedkopere vaten verkopen? Of wilt u een kijkje nemen bij een collega die al heel succesvol werkt met ons bier? Zoals bijvoorbeeld slijterij de Vidrain Wervershoof?

Meer informatie?

- Ons pilsener

Heerlijke Premium bieren voor een eerlijke prijs. Kan dat wel?

Nou en of! Ons premium pilsener wordt gebrouwen in een gerenommeerde Nederlandse brouwerij met het zuiverste water uit de bron, natuurlijke ingrediënten, passie, ambachtelijke vakkennis en dat proeft u direct. Ons bier zal elke smaaktest glansrijk doorstaan, benieuwd naar de smaak? Vraag hier ons gratis proefpakket aan?

Team Horecabier

Harm, Ronald, Joost & Arie

- Over ons

Ons pilsener gaat
hand in hand met
onze service & advies

Horecabier bestaat uit een gemotiveerd en dynamisch team dat u graag helpt met service en advies. Ons team heeft zeer veel ervaring met horeca en evenementen. Wij denken graag met u mee en zijn altijd oplossingsgericht. Wij kijken ernaar uit om een afspraak met u te maken om de mogelijkheden bespreken.

Over ons
over Horecabier